Aktiviteter

Våren 2021Nu har vi återigen haft möte i sektionen (17/1-21). Vi sitter och funderar och fantiserar om en sommar med squaredans. Just nu känns det ju avlägset, men snart hoppas vi slippa snö, kyla och corona.
Våra planer är, att så fort som det är möjligt, kunna bjuda in till dans på Råön. 
Det är inte bara den här pandemin och smittspridningen som gör att vi inte vet om eller när vi kan dansa på Råön igen. Vi har ännu inte fått någon information från Bygdegillet om när dansbanan ska renoveras eller när man planerar att den ska vara färdig för att användas. Vill det sig riktigt illa så står vi utan dansbana i sommar igen.
Vi vill ju väldigt gärna ha många squaredansaktiviteter på Råön under sommaren. Och vi hoppas att det är något vi kan göra tillsammans. Vi hoppas också att vi kan få ett bra samarbete med klubbarna runt oss, så att allas våra aktiviteter kan lyfta varandras verksamheter.


Vi har alltså ännu inget bestämt datum då vi tänker starta. Vi planerar dock för både midsommardans och sommardanser.


Bygdegillet har som förslag att vi ska ha årsmöte 21 februari. Det är dock inte bestämt än. Vi har lämnat in den kortaste verksamhetsberättelsen på många år.  Alla årsmöten under den här våren borde ju bli digitala, så det är väl så även vi får lösa det. Det är viktigt att vi som medlemmar försöker vara med och ta del av årsmötet, så att det inte bara blir ett vanligt styrelsemöte.

Nu, alla squaredansare, hoppas vi i squaredanssektionen att vi alla får hålla oss friska och krya så att vi snart ses på dansgolvet igen.

Hälsningar Gunnar, Joakim, Eva-Lotta och Johanna


Frågor och info: Eva-Lotta 070-548 73 19   Gunnar 070-771 55 86

Spekeröds Bygdegård ligger söder om Stenungsund. Sväng av vid avfart 90 från E6, kör mot Ucklum ca 2,5km, sväng in vid Ekarvallen/Spekeröd Bygdegård. Bygdegården syns tydligt en bit in från vägen. Ett gult hus med tydlig skyltning och stor parkering.

Koordinater: WGS84  58°1'58.4"N     11°52'52.0"E